Ropayoga

ROPA YOGA

Wanneer? 6 april 15:15-16:15
Waar? New Life Yoga, Scheglaan 12, Zoetermeer

Yogadocent Mirjam van der Beek van Gelderen zal dit jaar als fietser meedoen aan de Roparun van Parijs naar Rotterdam, waarbij zij met haar team Vrienden van Berkel en haar broertje Matthijs, die als hardloper meegaat, geld in wil zamelen voor mensen met kanker en hun familie. De Roparun is de langste estafetteloop ter wereld.

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.

Mirjam van der Beek van Gelderen organiseert op 6 april 2019 een ROPA YOGA les, waarbij de opbrengsten van de les volledig ten goede komen aan Stichting Roparun. De les is op donatiebasis.
De donatie kan worden voldaan via de volgende link, u kunt ‘Mirjam van der Beek’ selecteren bij de teamleden: https://donaties.roparun.nl/doneren?team=51

Meer informatie over de zang-, muziek- en yogalessen van Mirjam van der Beek vindt u op: https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/mirjam-van-der-beek/

Aanmelden kan via mirjam.vanderbeek@hotmail.com

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden