Trainen bij LoopLekker
Trainen bij LoopLekker (Foto: M.Venhuizen)

Gratis proeftraining en start beginnerscursus hardlopen.

Nu het voorjaar weer is aangebroken is buiten sporten weer steeds meer in trek. LoopLekker is daarom ook de afgelopen tijd het sportaanbod flink aan het uitbreiden. Het doel van LoopLekker is zoveel mogelijk Zoetermeerders laten ervaren hoe fijn het is om buiten te sporten in een kleine en gezellige groep!

Bij LoopLekker sport je met een rittenkaart die je zowel voor hardloop- als bootcamplessen mag gebruiken. Het voordeel van een rittenkaart is dat je alleen betaald als je ook komt trainen.

De trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk en het is altijd mogelijk om eerst een gratis proefles te volgen. Kijk op http://www.looplekker.nl voor het actuele aanbod.

Naast de trainingen voor hardlopers die al afstanden tussen de 5 en 42 km kunnen lopen start LoopLekker op zondag 14 april weer met een 8-weekse beginnerscursus hardlopen bij het noord-AA.

Aanmelden voor de cursus of een proefles hardlopen of bootcamp kan heel makkelijk via het contactformulier op de website: http://www.looplekker.nl.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden