Foto:

Gedichtenboek Ontsnapt uit de schaduw van narcisme

Zoetermeer - Angelique Groeneveld uit Zoetermeer weet op dichtende wijze haar ontketende gevoelens onder woorden te brengen

Angelique Groeneveld heeft zichzelf bevrijd van de vreselijke grip die narcisme op haar leven had. Met haar boek 'Ontsnapt uit de schaduw van narcisme' verbreekt ze het taboe dat op het onderwerp ligt en strekt zij haar liefdevolle hand uit naar andere slachtoffers. Sinds vrijdag 22 februari wordt deze intieme gedichtenbundel uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Met dit boek wil Angelique Groeneveld de lezer een hart onder de riem steken, maar zij wilt mensen die geen ervaring met narcisme hebben dit ook laten lezen. Narcisme bestaat en de manier waarop laat zich wel kenmerken door de gedichten. Het boek is voor iedereen en Angelique wil hiermee het onbegrip om begrepen te worden wegnemen en hoopt ook dat narcisme meer uit de taboesfeer komt. Iedereen heeft recht op vrijheid en een leven zonder onderdrukking. Vrijheid is een belangrijk gegeven in je eigen leven.

Angelique Groeneveld bracht haar jeugd door in Den Haag. Inmiddels woont ze al geruime tijd in Zoetermeer. Ze is auteur geworden van Ontsnapt uit de schaduw van narcisme. Haar leven bleek een soapserie te kunnen zijn, maar niets is minder waar, de ravage was en is enorm. De olijfboom staat voor haar symbool. Buiten dat ze gek is op olijfbomen is de olijfboom het symbool geworden van kracht, doorzetten en overlevingsdrang.

Boekgegevens

Titel:

Ontsnapt uit de schaduw van narcisme

Auteur:

Angelique Groeneveld

Verschijningsdatum:

22-02-2019

Aantal pagina's:

82

ISBN:

9789463890557

Geïllustreerd:

nee

Verkoopprijs:

€ 17,50

Uitvoering

Paperback

* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden