Foto: Dirk van Wolferen

SRN sluit af in Zoetermeer

Zoetermeer - De veelgeprezen theatershow Symphonic Rock Night sluit de tweede Nederlandse theatertournee af op zaterdagavond 6 april, in een vrijwel zeker uitverkocht Stadstheater in Zoetermeer. Er zijn nog enkele kaarten.

De 2,5 uur durende voorstelling is één van de toonaangevende muziekshows in het lopende schouwburg-seizoen. Het theaterconcert, dat door pers en publiek met lof is toegezwaaid, keert volgend seizoen terug met een hele nieuwe show. Ook dan bestaat de voorstelling uit bekende muziek uit het symfonische rock- en prog-genre. Met als ondertitel 'The Second Chapter'.

De 10-koppige band zorgt dit seizoen nog even voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'Shine on you crazy diamond', 'The Cinema Show' en 'Fools Ouverture'. ,,Dit spektakel is na 13 maanden repeteren in kwaliteit doorgegroeid tot een 2,5 uur durende theatershow'', zegt drummer Tim de Jong. ,,We hebben lang toegewerkt naar dit live-concert, met een schitterende licht- en videoshow."

Symphonic Rock Night staat dit seizoen geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Delftenaar Luuk Braun is oprichter en uitvoerend producent. Hij zegt: ,,Afgelopen weekeinde stonden we in de grote theaters van Spijkenisse en Sittard. Komende zaterdag reizen we af naar Hoogeveen. De show is overal erg enthousiast ontvangen. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan deze professionele, goed opgeleide en deels al erg ervaren muzikanten. Deze band heeft de legendarische rocksongs van bands als Yes, Pink Floyd, Genesis, Saga, Rush, Camel, Alquin, Solution en Supertramp helemaal in hun vingers." Meer info: www.symphonicrocknight.nl.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden