Vlieg op 27 maart voor Disney’s DUMBO

Zoetermeer - Vlieg op 27 maart naar de Kinepolis Ladies Night voor Disney's DUMBO   Dromen krijgen vleugels in de live action-film Dumbo, die vanaf 27 maart in haarscherp Laser Ultra beeld te zien is bij Kinepolis. De filmklassieker van Disney is door regisseur Tim Burton in een nieuw jasje gestoken en het bekende vliegende olifantje maakt een spectaculaire comeback. Kinepolis orgt voor een extra feestelijk tintje met een speciale Disney Passepartout en Ladies Night.

Het verhaal van het olifantje Dumbo met zijn grote oren is ultiem jeugdsentiment voor elke generatie. De animatiefilm stamt alweer uit 1941 en het was dan ook groot nieuws toen Disney een live-action versie aankondigde. Nu het bijna zover is, zet Kinepolis de gloednieuwe film extra in de spotlight door hem te programmeren in de Kinepolis Ladies Night op 27 maart.

De Ladies Night is het perfecte moment voor een avondje uit met vriendinnen. Laat je tijdens de inloop verwennen met een welkomstdrankje, klets even bij en kijk rond bij verschillende kraampjes met fashion, beauty en accessoires. In de zaal maak je kans op mooie prijzen en geniet je samen van de magische film Dumbo. Houd wel de tissues gereed voor de ontroerende scènes tussen het knuffelbare olifantje en zijn moeder. Tickets voor deze feestelijke avond uit zijn nu te koop.

Sprookjesachtig en hartverwarmend
Met films als Big Fish en Edward Scissorhands op zijn naam weet visionair regisseur Tim Burton wel raad met sprookjesachtige en hartverwarmende verhalen. Disney boekte in 2017 ook al groot succes met de fantastische nieuwe filmversie van Beauty and the Beast. Samen bewerkten Burton en Disney het klassieke verhaal van Dumbo tot een prachtig en groots live actieavontuur waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Danny DeVito, Colin Farrell, Michael Keaton en Eva Green spelen de hoofdrollen, maar het is natuurlijk het schattige olifantje Dumbo dat echt je hart steelt.

Praktische info Ladies Night: Dumbo

Woensdag 27 maart 2019 Aanvangstijd verschilt per bioscoop; inloop start een uur voor aanvang van de film Filmlengte: n.n.b. Tickets: € 14,50 / € 5,75 met Disney Passepartout  Te zien bij Kinepolis  Zoetermeer. Let op! Bij KinepolisZoetermeer start het event een halfuur voor aanvang van de film.
Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden