Foto:

TV Seghwaert houdt een Open Huis

Zoetermeer - Op zaterdag 23 maart houdt Tennisvereniging Seghwaert in samenwerking met Burgersdijk Tennis open huis voor jong en oud. Van 13.00 tot 16.00 uur zijn er tal van activiteiten. Volg een tennisclinic, sla een balletje met een (on)bekende of kijk naar een demonstratie. Er zijn dan mooie aanbiedingen om lid te worden. TV Seghwaert is gelegen in het Van Tuyllpark aan de Van der Hagenstraat 13.

Ben je al langer van plan om te gaan sporten of (weer) te gaan tennissen, kom dan op 23 maart naar de open dag van TV Seghwaert. Je kunt dan kennismaken met een gastvrije vereniging op een fraai en beschut gelegen tennispark in het groen, met een mooi gerenoveerd clubgebouw.
TV Seghwaert richt zich vooral op (jonge) kinderen. Al vanaf 4 jaar kunnen zij bij Seghwaert komen kennismaken met de tennissport. Ook voor de kinderen zijn er 23 maart tennisclinics, demonstraties en een loterij met veel leuke prijzen. En verder tafeltennistafel, tri-tennis, schminken en worden poffertjes en limonade aangeboden.
Voor nieuwe leden zijn er tot eind maart verschillende aanbiedingen. Kinderen tot 12 jaar betalen voor het eerste jaar lidmaatschap slechts € 25,-. Senioren en jeugd ouder dan 12 jaar krijgt het eerste jaar 25% korting. En geen enkel nieuw lid betaalt inschrijfgeld.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden