Foto:

120 deelnemers strijden om Young Music Talent

Zoetermeer - 120 deelnemers staan vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart in de voorrondes van de Young Music Talent, dé muziekwedstrijd voor iedereen t/m 21 jaar. Maar liefst 50 solisten en ruim 10 ensembles, van klein tot groot, van klassiek tot rap, presenteren hun gekozen werk, eigen muziekstuk of improvisatie in de Theaterzaal van CKC partners. Allen met hetzelfde doel: een plekje in de finale op vrijdag 12 april.

CKC partners adjunct-directeur Joep Annegarn is trots: "Dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en medesponsors het Residentie Orkest en Codarts, kunnen we de winnaars van Young Music Talent 2019 prijzen met een waardevolle muzikale ervaring bieden." Zo maken deelnemers uit de categorie solisten kans op een podium voor een groot publiek, een masterclass of een muzikale reis. Bovendien is Young Music Talent een ontzettend leuke muziekwedstrijd.

Tijdens de voorrondes is publiek welkom om alle deelnemers aan te moedigen. Toegang is gratis. De voorrondes vinden plaats op vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 13.15 uur, waarna om 14.30 uur de finalisten bekend worden gemaakt. Informatie op www.ckc-zoetermeer.nl/ymt.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden