Foto:

Tropisch genieten tijdens paasweekeinde

Zoetermeer - Het wordt een tropisch Paasweekend! Stichting MMM organiseert dit jaar de eerste editie van het Open Tropen Paasweekend Foodtruck Festival in Silverdome Zoetermeer. De Silverdome staat op 20, 21 en 22 april 2019 helemaal in het teken van multicultureel genieten voor iedereen. Jong én oud, er is aan iedereen gedacht. Kom en geniet samen met je hele familie op het buitenterrein van de Silverdome van 37 foodtrucks met lekkernijen vanuit de hele wereld. Surinaamse-, Colombiaanse-, Marokkaanse- en Turkse gerechten zijn een kleine greep uit het aanbod. Uiteraard zijn er ook drankjes, muziek van vele verschillende artiesten en entertainment. Het wordt een gezellig, kleurrijk evenement die u niet mag missen!

Benieuwd naar de line-up? Speciaal voor het Open Tropen Festival komen er nationale én internationale artiesten langs! De gezellige zanger Rudy Wagner, bekend van onder andere 'Latcho Diewes', komt langs. Speciaal uit Santo Domingo komen de dames van Las Damas (voorheen Las Chicas Del Can) naar Zoetermeer! Ook de Britse DJ Apache Indian komt langs en Lucky Singh en Anushree Joshi uit India komen prachtige liedjes ten gehore brengen.

Voor kaarten kunt u terecht op www.i-ticketz.com of bij een van de artiesten die optreden op het festival. Om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom het Open Tropen Paasweekend Foodtruck Festival kunt u ons volgen op Facebook of kunt u kijken op www.opentropenfestival.nl.

Wilt u graag met uw kraampje met eten, kleding of andere producten op het festival staan? Bel dan naar 06 – 14 02 29 91 of 06 – 13 42 74 55.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie:
Anisha Sukul, communicatiemedewerker namens Stichting MMM
anishasukul@hotmail.com / 06-44480748

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden