Foto: Hans Heemskerk
Foto: Hans Heemskerk (Foto: )

Al 27 teams voor KWF bij SamenLoop voor Hoop

ZOETERMEER – De derde editie van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer van KWF Kankerbestrijding wordt gehouden op 22 en 23 juni op en rondom de atletiekbaan van Ilion. Door als team mee te doen aan deze 24-uurs wandelestafette wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker. Alle ingeschreven teamcaptains en mensen die voornemens hebben een team te vormen, zijn uitgenodigd voor de informatie-avond op maandagavond 18 maart 2019 van 20.00 – 22.00 uur bij JJ Music House in het Van Tuyllpark.

De informatie-avond is speciaal voor de teamcaptains van de reeds 27 ingeschreven teams. Maar zeker ook voor wie nog een team wil vormen. Naast informatie over wat je kunt doen om een team samen te stellen, wordt een beeld geschetst van deze twee mooie, ontroerende en gezellige dagen. Je hoort meer over hoe je als team van te voren geld in kunt zamelen .

Teamcaptains en geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 20.00 uur bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A in Zoetermeer (naast Ateltiekvereniging Ilion). Aanmelden kan via www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer

Individuele loper? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt je opgeven bij één van de bestaande teams. Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per deelnemer en gaat volledig naar KWF.

Meer berichten