ritueelbegeleiders helpen zoetermeerse vrouwen met nieuwe rituelen hun heldinnen te eren op Internationale vrouwendag 2019 in zoetermeer

Het thema van Internationale Vrouwendag Zoetermeer is Heldinnen van Zoetermeer. Ritueelbegeleiders Aafke Halma en Petra Kuperus zullen tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in Zoetermeer laten zien hoe vrouwen met een mooi ritueel hun heldin in het zonnetje kunnen zetten.

Symboliek speelt een grote rol bij het maken van een ritueel. Speciaal voor deze Vrouwendag hebben Aafke Halma en Petra Kuperus een aantal symbolen uitgezocht waarmee vrouwen een ritueel kunnen maken om hun heldin te eren. Aafke Halma en Petra Kuperus leggen uit: “Weinig mensen kennen de kracht van een goed ritueel. Rituelen kunnen veel zeggen zonder veel woorden en een indruk achterlaten die nog lang kan troosten of inspireren. . Daarom willen wij op Vrouwendag Zoetermeer vrouwen aan de hand van voorbeelden laten zien welke impact een goed gekozen ritueel kan hebben en vrouwen helpen met het bedenken van een ritueel voor hun heldin”.

Op het grote podium en in de workshops worden op verschillende manieren heldinnen gehuldigd. Maar daar kan niet iedere vrouw, die een andere vrouw geïnspireerd heeft aan bod komen. Aafke Halma: “ Iedere vrouw heeft wel een vrouw, door wie zij zich laat inspireren of aan wie zij veel te danken heeft. Voor mijzelf is dat een goede vriendin. Daarom hebben wij deze vorm bedacht. Zo kan iedere vrouw haar heldin eren en de kracht van een ritueel ervaren.

De vrouwendag wordt gehouden op vrijdag 8 maart a.s. vanaf 19.00 uur in het Stedelijk College. Informatie over de vrouwendag vindt u op www.vrouwendagzoetermeer.nl . Informatie over ritueelbegeleiden kunt u vinden op de website van Aafke Halma, www.aafio-ritueelbegeleiding.nl en Petra Kuperus, www.ritueel-begeleiding.com

Meer berichten