Wat vertelt Joseph Haydn na de Johannes Passion.

Een bijzondere titel zult u zeggen. Dat vinden wij als Podium320 ook. Wist u dat componist Joseph Haydn prachtige muziek heeft geschreven over hetzelfde fenomeen als Bach heeft gedaan. En juist nu tussen al die passionen in deze tijd een werk wat treffend weergeeft wat Bach jaren daarvoor had gedaan. En dat juist in die periode niemand meer hoorde van de passionen van de grote J.S.Bach.

Op woensdag 17 april a.s zal het ‘Lamentio Quartet, “Die sieben letzte Worte “uitvoeren in de Oosterkerk. Dit Quartet welke bestaat uit zeer gerenommeerde musici zullen samen met u deze muziek beleven. Naast de instrumentale klanken is er ook een introductie vooraf om even u in de stemming te brengen. Ook zal Kees Wesdorp zal de verbindende teksten uitspreken die Haydn daarvoor heeft bedoeld. Kunstenaar Aran van der Giessen zal met zijn talent tegelijk al improviserend op het doek de klanken van dit unieke werk visueel maken. Op 10 april zal er een lezing zijn in het Forum over dit unieke concert.

Kaarten voor dit concert: € 30, voor lezing en concert voorverkoop 27,50….alleen concert €20, aan de zaal, voorverkoop €17.50. zie ook voor reserveren volksuniversiteit Zoetermeer en Podium320.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden