Danslessen voor volwassenen bij Cadenza
Danslessen voor volwassenen bij Cadenza (Foto: Cadenza)

Theaterlessen voor volwassenen bij Cadenza

Voor iedereen die wel eens op het toneel wil staan of die nog beter wil worden heeft Cadenza Theateropleidingen nu een aantal lessen, specifiek gericht op beginners. Op deze TheaterAvonden geven professionele docenten les in acteren, zingen en/of dansen. De lessen vinden plaats in de vorm van een workshop en zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

De TheaterAvonden vinden elke woensdagavond plaats in het CKC aan de Leidsewallen 80 te Zoetermeer. Iedere week staat er een andere discipline centraal en ligt de focus op een ander onderdeel. Zo kunnen deelnemers zelf kiezen welke lessen ze willen volgen.

Cursisten die de smaak te pakken hebben, kunnen doorstromen naar een van de gevorderde groepen van Cadenza, bijvoorbeeld voor Theaterdans, een musicalproductie of grotere projecten zoals bijvoorbeeld DE SLAG BIJ ZOETERMEER op de Dobbeplas in September.

De eerste les vindt plaats op woensdag 6 maart a.s. en begint om 20.00 uur. Alle informatie over de lessen is te vinden op www.cadenzatheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden