Foto:

Bedrijfswagendagen bij Renault AutoHaag Zeeuw

Zoetermeer - Tot en met 8 maart 2019 vinden de Renault Bedrijfswagendagen plaats bij Renault Autohaag Zeeuw. Tijdens de actieperiode kunnen klanten bij aanschaf van een Renault Kangoo, Trafic of Master profiteren van een voordeel tot wel € 6.000,- inclusief een laadruimtepakket ter waarde van €1.000,-.

Renault ontzorgt de ondernemer met het Flex Financial Lease-aanbod. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master bedrijfswagen in combinatie met een onderhoudscontract en verlengde garantie, is de auto met Flex Financial Lease te financieren tegen een aantrekkelijk rentetarief van slechts 0,9%. Dit kan al voor een maandbedrag vanaf € 125,-. Er is al een Renault bedrijfswagen voor € 100,- per maand.

'De Renault Bedrijfswagendagen zijn de ideale gelegenheid voor ondernemers om nieuwe bedrijfswagens uit te zoeken. Er zijn maar liefst vijfhonderd uitvoeringen met de kenmerkende Renault-eigenschappen comfort, veiligheid en praktische bruikbaarheid', aldus Marco Ligtelijn, Directeur Renault bij Autohaag Zeeuw

Zondag 17 februari zijn alle Renault Autohaag Zeeuw verkoopfilialen geopend van 11.00 tot 16.30 uur. Kom gezellig langs bij ons in de showroom. De Verkoop Adviseurs van Renault Autohaag Zeeuw vertellen u graag over de acties.

Meer berichten