Kars vd Boogaard  Jiu-Jitsu Kampioen!
Kars vd Boogaard Jiu-Jitsu Kampioen! (Foto: John Zwalve)

Duits Goud voor Kars van den Boogaard!

Tijdens het Internationale Kodokan Open in Norderstedt Duitsland heeft de Jiu-Jitsuka van Budoschool Yotosama, Kars van den Boogaard, zijn goede vorm van afgelopen jaar doorgetrokken door al zijn tegenstanders binnen een minuut te verslaan!

In de klasse -60 kg had de nummer 7 van het laatste EK geen tegenstand aan Michaelis (Dui), Vanhal (Bel) en Lund (Den), allen werden binnen een minuut verschalkt met Full Ippon. Ook in de Finale kon de Oostenrijker Bauer geen potten breken en zag ook binnen een minuut Kars als winnaar aangewezen worden. Een goede generale voor het NK wat over een aantal weken in Steenwijk gehouden wordt. Ook Gwen van Poelgeest was op dreef, ze wist bij de Dames -44 kg U16 het Goud te veroveren na 5x keer winst. Bij de Dames -48 kg U18 was ze goed voor Zilver. Ook Lars Harps behaalde het Zilver bij de jongens -46 kg onder de 12 jaar.

In Nieuwerkerk aan de IJSsel waren de meiden van Yotosama actief op het Kattenkop toernooi. Goud was er voor Gianna Deinum, Jill Lagemaat, Josephine Rommese en Maxime Voortman. Brons was er voor Jolie Fransen, Aishia Sie en Jaël Lagemaat.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden