Singles op Valentijnsdag naar de Ichthuskerk

Donderdag 14 februari is het Valentijnsdag. De commercie richt zich vooral op de relatie tussen twee geliefden, Open Ichthus (Parkdreef 258, Zoetermeer) organiseert ’s avonds een Valentijnsevent voor singles. Een avond met muziek, schrijven en elkaar ontmoeten.

Ook voor singles is er liefde om te vieren en op deze dag zetten we als kerk singles in het zonnetje. Jannie van Maldegem heeft een grote passie voor schrijven en geeft een speciale workshop “Schrijven vanuit je hart”. Een vrolijke en vrije workshop waar iedereen aan mee kan doen.

Muziekliefhebber Anton van Dijken presenteert die avond de Inclusieve Valentijn Top 14.

Natuurlijk gaat ook bij singles de liefde door de maag, we beginnen dan ook om 18:30 uur met een gezamenlijke maaltijd.

Jannie van Maldegem was jarenlang kleuterjuf in Zoetermeer. Sinds een paar jaar is ze betrokken bij de Buurttuin Zoete Aarde. Daarnaast geeft ze schrijfworkshops bij Halte 2717 en schrijftafels bij mensen thuis. Ze volgde de cursus “luisteren naar je pen”, ontwikkeld door shodo.nl en is al enkele jaren gecertificeerd om deze cursus te geven.

Anton van Dijken is coördinator van Open Ichthus en onder andere bekend van de Top2000-kerkdiensten in Zoetermeer. Enkele weken geleden is hij gestart met de Inclusieve Valentijn Top 14. Het gaat hier niet zozeer om de bekende liefdesliedjes maar vooral om (pop)muziek die iets zegt over liefde voor mensen, de zoektocht naar acceptatie van jezelf, het erbij horen (inclusief) in brede zin. Een groot aantal mensen heeft inmiddels al muziek en een korte toelichting aan hem doorgegeven. Dagelijks doet hij via vlogs verslag. Op 14 februari maken we ’s avonds de top 3 bekend via een livestream vanuit de Ichthuskerk.

Open Ichthus organiseert evenementen voor een breed publiek en staat altijd open voor samenwerking met andere (maatschappelijke) organisaties. Voor meer informatie: www.openichthus.nl of neem contact op met Anton van Dijken, coördinator via mail@antonvandijken.nl of 0645700121.

Website: www.openichthus.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden