In drie stappen richting aardgasvrij

Reimarkt versimpelt verduurzaming van wonen met een nieuwe website

Veel Nederlanders hebben vragen over wat zij kunnen doen om hun huis te verduurzamen. Zij vinden het lastig om de juiste keuzes te maken. Reimarkt brengt daar nu verandering in. Met een nieuwe website, waarop bewoners direct zien welke maatregelen bij hun woning passen en zelf eenvoudig kunnen kiezen wat zij laten uitvoeren. Deze werkwijze is uniek in Nederland en past bij een toekomst waarin Nederland afscheid neemt van aardgas.

De afgelopen jaren heeft Reimarkt al meer dan 3.000 woningen duurzaam verbeterd. Dit doen zij in samenwerking met gemeenten en woningcorporaties. Met de nieuwe website maakt Reimarkt het nog makkelijker voor woningeigenaren om het makkelijker te maken. In slechts drie simpele stappen kunnen woningeigenaren aan de slag met zonnepanelen, dak- en muurisolatie, dubbel glas en nog veel meer maatregelen. De maatregelen kunnen gecombineerd in slimme pakketten. Om het makkelijk te maken zijn op de website al pakketten voorgesteld met voorbeeld berekeningen.

Om het eenvoudig te maken, combineert Reimarkt kennis over woningen en maatregelen. Zo hoeft er niet meer voor elke woning apart een advies op maat gemaakt te worden, dat kost veel tijd en is kostbaar. Op Reimarkt.nl zien woningeigenaren direct wat zij kunnen doen, wat dit kost en wat het ze aan energiebesparing oplevert. Reimarkt geeft ook informatie over hoe je als woningeigenaar de maatregelen slim kunt betalen en helpt met het aanvragen van financiering. Dit maakt het proces korter en het verduurzamen van woningen een stuk eenvoudiger. Dat is hard nodig om de duurzame doelstellingen te halen, maar vooral fijn voor woningeigenaren. Zij krijgen duidelijkheid over welke maatregelen zij nu al kunnen nemen om hun gasverbruik te verlagen.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden