Jurre van den Hoogenband maakt stappen vanaf 12 jaar mogelijk in Zoetermeer.
Jurre van den Hoogenband maakt stappen vanaf 12 jaar mogelijk in Zoetermeer. (Foto: Robbert Roos)

Stappen vanaf 12 jaar tijdens 'Flirty' bij Spetters Zoetermeer

Robbert Roos

Wat is er leuker dan een avondje stappen met je vrienden, vriendinnen en klasgenoten? Niets natuurlijk. Maar als je in de leeftijd van 12 tot 17 jaar bent kun je in Zoetermeer eigenlijk nergens terecht. Daar komt nu verandering in. Op 25 februari organiseert Spetters Zoetermeer 'Flirty - White Edition', dé stapavond voor tieners in Zoetermeer. Tijdens deze avond zal in café Spetters de kleur wit de overhand hebben en ook de dresscode is uiteraard wit.

Zoetermeer - Jurre van den Hoogenband van Spetters Zoetermeer weet het nog precies; toen hij als jonge tiener voor het eerst echt uit wilde gaan kon hij in zijn eigen woonplaats nergens terecht. "Daar baalde ik echt enorm van en moest noodgedwongen uitwijken naar andere plaatsen zoals Boskoop. Erg onhandig." Gelukkig ligt dat achter hem en zorgt hij er met Flirty voor dat de jeugd nu wel in Zoetermeer uit kan gaan. En daar is verrassend veel animo voor. "We hebben Flirty al eerder georganiseerd. Dat was een groot succes met ruim 300 tieners. Toch hebben we een paar veranderingen doorgevoerd ten opzichte van de eerste edities. Dit keer pakken we het nog groter aan en rekenen we zelfs op zo'n 400 bezoekers, allemaal gekleed in wit. Met de nieuwe serie hebben we de ook leeftijdsgrens iets opgetrokken van 15 naar 17 jaar en gaan we wat langer door tot 01.00 uur" legt Jurre van den Hoogeband uit." Tijdens Flirty verzorgen 5 dj's en 2 mc's in verschillende sets de muziek. Zo komen alle stijlen langs en is er voor iedereen gelegenheid om lekker uit je dak te gaan. "Ook is er een professionele fotograaf aanwezig die gedurende de avond foto's maakt als leuke herinnering aan je stapavond. Die zijn later allemaal terug te vinden op onze Facebookpagina."
 

Zero Tolerance

Tijdens Flirty wordt een strikt Zero-Tolerance beleid gevoerd en staat de veiligheid van de jonge bezoekers voorop. "Roken en het nuttigen van alcohol is ten strengste verboden; er kan uitsluitend frisdrank gedronken worden" legt Jurre uit. "Er zal een beveiliger aanwezig zijn die er op toeziet dat deze regels ook nageleefd worden en dat iedereen zich gedraagt ten opzichte van elkaar. Zo weten we zeker dat de sfeer gedurende de avond goed blijft en kunnen de ouders of verzorgers er op rekenen dat hun kind een leuke avond heeft in een veilige en rookvrije omgeving." Spetters Zoetermeer zal de komende tijd nog meer speciale feestavonden organiseren dus hou ze in de gaten.

Kaarten
Kaarten voor 'Flirty - White Edition' op 25 februari zijn verkrijgbaar bij de verkopers van Spetters Zoetermeer op jouw middelbare school, IVO-Snacks Oosterheem en de eigen ticketshop 'Eventica' . Volg Spetters op social media zoals Facebook en Instagram.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden