kickboksers en karate karateka's
kickboksers en karate karateka's (Foto: sportschool)

Geslaagd weekend voor sportschool Da Graca

Het was een sportief succesvol en bovendien bijzonder gezellig weekend voor Sportschool Da Graca. De Zoetermeerse vereniging voor Kyokushin karate en Kickboksen had zaterdag voor de vierde keer z'n clubkampioenschappen.Op de clubkampioenschappen kunnen de leden op een toegankelijke manier met het wedstrijdvechten kennismaken. De vechters werden op verantwoorde wijze aan elkaar gekoppeld om zo op hun eigen niveau tot het uiterste te kunnen gaan. Nerveuze, trotse ouders zagen de vorderingen van hun kroost en er waren vechtertjes die even later hun vader op de mat konden bewonderen. Iedereen viel Zaterdag in de prijzen!

Zondag ging sportschool Da Graca met een wedstrijd groep van 10 deelnemers naar het jaarlijkse NK kata toernooi. In deze discipline voert de uitvoerder een voorgeschreven vorm uit. Een soort schijngevecht. De sportschool doet het daar altijd goed en ook deze keer stonden er weer gele trainingspakken op het podium. Rishaan werd Nederlands kampioen in zijn categorie blauwe band, Anjay werd ook Nederlands kampioen in zijn categorie groene band en Sharam werd tweede in dezelfde categorie. Sensei Anthony werd tweede in zijn categorie en ontving aan het einde van de prijsuitreiking ook nog de stijlprijs. Quinten, Shenaja. Ellinoor, Michael, senpai Rick en Senpai Danny deden ook mee aan het toernooi. Ze hebben Allen hun uitstekende best gedaan helaas vielen zei net buiten de prijzen. Shihan Antonio Da Graca en zijn leden kunnen met trots terug kijken op een zeer geslaagd weekend.

Trainers, vechters en de hele sportschool kijken alweer vooruit naar een volgend gezamenlijk evenement maar vooral naar de 26th Day of the youth and the beginner. Op 6 April 2019 in de Veur

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden