Foto: Chris Lans

Young Music Talent zoekt muzikale jongeren

Zoetermeer - Zing je, speel je in een band of ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.
Schrijf je snel in en doe auditie voor een vakkundige jury en krijg waardevolle tips. Ben jij door naar de finale? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium, een muzikale reis of een optreden van een bekende artiest bij jou op school!

Diverse categorieën Je kunt deelnemen aan Young Music Talent in de categorieën Solisten (t/m 10 jr / 11 t/m 16 jr / 17 t/m 21 jr), Ensembles (klassieke muziek / lichte muziek) en Battle of the Schools, waarin groepen van verschillende scholen de strijd met elkaar aangaan voor een toffe prijs.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan uiterlijk 7 maart in via www.ckc-zoetermeer.nl/YMT. Ook voor meer informatie kun je hier terecht. Deelname aan de muziekwedstrijd is gratis.
De voorrondes vinden plaats op 22 en 23 maart en de finale op vrijdag 12 april in de Theaterzaal van CKC & partners. Young Music Talent 2019 wordt gesponsord door Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en wordt georganiseerd door CKC & partners.

Meer berichten