Foto:

Burgemeester in het theater

Zoetermeer - Het 360° Stadstheater is meer dan alleen een theater met voorstellingen op het toneel! Met onze 360° events biedt het theater veel meer. De 360° De Ondervraging is een van die events. Een event waarbij alleen maar luisteren en stil zitten niet van toepassing is. Een bijzonder event waarbij jij de touwtjes in handen hebt. De avond wordt ondersteund door een professionele ondervrager, maar het publiek is aan zet! Aan jou de eer om een bijzondere gast het hemd van het lijf te vragen… Ditmaal is het de beurt aan onze eigen burgemeester Aptroot om zichzelf bloot te geven.
Charlie Aptroot kon niet wachten om de politiek in te gaan. Dus zodra het mocht, op zijn 16de, werd hij lid van de VVD. Geen volger van de partijlijn maar kritisch en eigenzinnig! Lang hoefden hij en zijn vrouw niet na te denken toen hij burgemeester van Zoetermeer kon worden: vol overgave hebben ze zich op Zoetermeer gestort. Inmiddels voelt Aptroot zich Zoetermeerder in hart en nieren en wil hij nooit meer weg.
Ga in gesprek met onze eigen burgemeester en kom zo van alles te weten over zijn liefde voor Zoetermeer en zijn gezin, zijn passies, interesses en dromen. Durf jij hem het vuur aan de schenen te leggen?


De ondervraging is op donderdag 14 februari om 20.30 uur | prijs: €15.40
www.stadstheater.nl

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden