Rob aan het werk
Rob aan het werk (Foto: Natalie Vinke)

Nieuwe kunstenaar bij ATELIERS 99a

Op zaterdag 2 februari staan de deuren van ATELIERS 99a aan de Dorpsstraat weer open voor publiek. Van 13 – 17 uur kunt u kennismaken met beeldend kunstenaar Rob de Graaf, sinds kort werkzaam in een van de ateliers. Elke eerste zaterdag van de even maanden zijn de ateliers geopend.

Rob de Graaf tekent en schildert al vanaf zijn vroegste jeugd. Sinds zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag werkt hij als beeldend kunstenaar en exposeert hij in binnen- en buitenland. Sinds kort werkt hij in Ateliers99a. Zaterdag 2 februari kunt u kennismaken met Rob bij de open ateliers.

Methode, middelen en (vooral) het proces van schilderen zijn voor Rob erg belangrijk. Hij ziet zijn werk als een onderzoek. Zijn abstracte schilderijen en werken op papier vormen de verbeelding van dit proces en zijn in wezen ‘zelfportretten’.

Gefascineerd door tegenstellingen en de manier waarop deze elkaar beïnvloeden, is hij de laatste tijd bezig met het thema ‘verval’. Hierin onderzoekt hij onder meer de kringloop van het leven en het cyclisch uiteenvallen van ogenschijnlijk vaste structuren.

Kom ook binnen bij de ateliers van Debora Makkus, Marja Milo, Natalie Vinke en Joke Meijer. Momenteel is er een lopende schilderijententoonstelling BOMEN EN VERSTEEND LANDSCHAP van Joke samen met het keramiek van Hetty Arens op een andere locatie in de Dorpsstraat nummer 12 bij Terra Art Projects. Daar kunt u hun werk de hele maand februari bekijken.

Wandel zaterdag even binnen, u bent van harte welkom!

Meer berichten