Haas met wortel
Haas met wortel (Foto: j van de luijtgaarden)

Kom schilderen in Noordhove

Heeft u les gehad in tekenen of schilderen en komt het er thuis niet van om te gaan schilderen?

Kom dan naar de schildergroep Cobra in Noordhove. Donderdag van 13- 15.30 uur. Kosten 1 euro per keer. Je kunt dus ook af en toe komen.

De groep is bedoeld voor vrouwen en mannen die al eerder lessen hebben gevolgd in olieverf, acrylverf, aquarel, inkt en potlood en het fijn vinden om samen te schilderen of te tekenen en hun creatieve ideeen weer op te pakken en te delen. Als je in een groep schildert motiveert het enorm om door te gaan. Er wordt geen les gegeven, maar mensen onderling kunnen elkaar wel adviseren als daar behoefte aan is. Koffie en thee zijn verkrijgbaar.

Het is de bedoeling dat je zelf je schilder en teken materialen meeneemt.

De afspraak is wel dat er rust gecreeerd wordt om geconsentreerd te kunnen werken, dus telefoon op stil en in de pauze of erna tijd om verhalen te delen.

Wil je gewoon een keer meedoen om te kijken of het wat voor je is meldt je dan aan bij; Jannie van de luijtgaarden 1vlinder@casema.nl of 0624420156

www.maatschappij-in-beeld.nl (binnenkort te zien in verpleeghuis Vivaldi)

Adres; buurthuis `t Span wijkcentrum, sullivanlijn 31, Noordhove

Na de aanmelding krijg je wat richtlijnen over de groep, bijvoorbeeld een lijstje voor wat je nodig hebt en kan je als je dat wilt toegevoegd worden tot de watsapp groep.

Meer berichten