Foto: Broodje voor Onderweg Promenade

Komend weekend opent tweede vestiging Broodje voor Onderweg

Exact twee jaar na de opening van Broodje voor Onderweg in de Passage in het Stadshart opent eigenaresse Jamie-Lee samen met haar broer Jordi haar tweede zaak. Komende zaterdag 26 januari kun je er terecht voor verse broodjes, smoothies en lekkere koffie.

De verbouwing is nog in volle gang maar zaterdag 26 oktober gaan om 09.30 uur de deuren open voor alle Zoetermeerders. De nieuwe vestiging van Broodje voor Onderweg is ongeveer hetzelfde als die in de Passage. Zoals je daar gewend bent, verkopen ze op hun nieuwe plek ook belegde broodjes en smoothies die vers klaargemaakt worden terwijl je erop wacht. Warme dranken zoals lekkere koffie en Tony Chocolonely warme chocolademelk kun je voor de counter bestellen. Want deze nieuwe vestiging heeft geen tafeltjes binnen, je kunt er alleen afhalen.

Even snel

Je vindt de nieuwe vestiging van Broodje voor Onderweg aan de Promenade naast Vero Moda. Handige plek want je kunt de ingang van het Stadshart bij Name It nemen om vervolgens na je bestelling weer snel door te gaan naar een afspraak. Op 1 februari wordt de nieuwe broodjeszaak officieel geopend door de burgemeester. Hoezee!

Bas Aartsen van Indosnacks uit Zoetermeer en Jeffrey Wener van Sticky Rice uit Den Haag hebben groot... Pizza, wie is er niet dol op? Er zijn in Zoetermeer al behoorlijk wat pizzeria's te vinden, maar b...

Deze zaken openen in 2019 in Zoetermeer

Gelukkig nieuwjaar! Wij zijn benieuwd naar wat 2019 Zoetermeer gaat brengen. In ieder geval verwacht...

Dit artikel komt van indebuurt.nl/zoetermeer. Meer inspirerende verhalen over Zoetermeer lezen? Ga dan naar de site.

Meer berichten