Het koor in Paradiso
Het koor in Paradiso (Foto: The S(w)inging Company)

The S(w)inging Company zingt in Paradiso

Het is alweer de 33e editie van de Korendagen die in Paradiso worden georganiseerd.
Op zaterdag 19 en zondag 20 januari treden circa 140 koren op.

De koren, bestaande uit amateurzangers van alle leeftijden, komen naar Paradiso om te laten horen dat zingen hun passie is. Zij brengen een divers repertoire ten gehore: van swingende popnummers tot renaissance muziek en van wereldmuziek tot jazz.
Het is een mooie belevenis voor de zangers en zangeressen om op het bekende Amsterdamse poppodium te kunnen optreden. Alle koren krijgen de kans om te zorgen voor kippenvel of een brok in de keel bij het publiek.

Zoetermeers koor The S(w)inging Company zingt op zaterdag 19 januari om 13:10 uur op het podium in de Grote Zaal van Paradiso. Het koor laat songs horen uit het programma van de productie welke zij op 22, 23 en 24 november 2019 op de planken gaat brengen in het CKC & partners.
Voor deze productie kan het koor nog zangers en zangeressen gebruiken. Er wordt dan o.a. Phantom of the Opera als mini-musical uitgevoerd, maar er worden ook songs uit films en populaire repertoire gezongen.
The S(w)inging Company probeert zich te onderscheiden van een standaard zangkoor door het zingen van musicals in een notendop.
Door de mooiste songs uit een zelfde musical na elkaar te zingen wordt dit als een mini-musical van een klein uur gebracht. De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daarbij bijpassende kostuums en achtergrondprojectie. De opstelling en performance krijgen de nodige aandacht. Hierdoor heeft het koor meer uitstraling en is het ook leuk om naar te kijken.

De programma’s in de Grote en de Kleine Zaal van Paradiso zijn van 11:30 tot 23:30 uur.
Entree € 3,00 per dag, t/m 12 jaar gratis.

Kijk voor meer info op www.theswingingcompany.nl of bel met Barbara 06-25524340

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden