Foto:

Info SamenLoop voor Hoop

ZOETERMEER – De derde editie van SamenLoop voor Hoop Zoetermeer van KWF Kankerbestrijding wordt in 2019 gehouden op 22 en 23 juni op en rondom de atletiekbaan van Ilion. Door als team mee te doen aan deze 24-uurs wandelestafette wordt geld ingezameld voor onderzoek naar kanker. Alle geïnteresseerden en reeds ingeschreven teamcaptains zijn van harte uitgenodigd voor de kick-off op dondergavond 17 januari 2019 van 19.30 – 22.00 uur bij JJ Music House in het Van Tuyllpark.

De informele avond is speciaal voor iedereen die interesse heeft of een bijdrage wil leveren. Naast informatie over wat je kunt doen om een team samen te stellen, wordt een beeld geschetst van deze twee mooie, ontroerende en gezellige dagen.De avond wordt extra gezellig door de zang van zangeres Roselle.

Teamcaptains en geïnteresseerden zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur bij JJ Music House aan de Van der Hagenstraat 34A (naast Ateltiekvereniging Ilion). Aanmelden voor de kick-off kan via agenda op www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer

Heb je al een clubje van minimaal 10 lopers van familie, vrienden en/of collega's? Meld je team dan nu al direct aan via de website www.samenloopvoorhoop.nl/zoetermeer. Individuele loper? Dat kan natuurlijk ook! Het inschrijfgeld bedraagt vijftien euro per deelnemer en gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

Meer berichten