De leden van de businessclub en hun introducé zijn van harte welkom tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.
De leden van de businessclub en hun introducé zijn van harte welkom tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst. (Foto: RVOZ)

Nieuwjaarsbijeenkomst RVOZ

Op maandag 28 januari zal de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst plaatsvinden van de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer bij het Stadstheater in Zoetermeer.

Tijdens deze bijeenkomst willen we alvast een kleine indruk geven van wat je als ondernemer dit jaar allemaal van ons kunt verwachten, is er een gedicht van de Stadsdichter en willen we samen met jou het glas heffen op het nieuwe jaar.

Roland Koopman (RTL-Z) zal zijn visie geven op wat jou als ondernemer allemaal te wachten staat in 2019.

Roland geniet zijn opleiding aan de academie voor journalistiek in Tilburg. Hij wordt ontdekt door RTL Nieuws waar zij hem inhuren als freelancer op de redactie buitenland. Vanaf 1999 krijgt hij een vaste plaats als nieuwslezer en presentator.

In 2001 is Roland een van de initiators van de financiële nieuwszender RTL-Z. Daar is hij nog steeds als nieuwslezer en presentator aan verbonden.

In 2009 maakt televisiekijkend Nederland kennis met een heel andere Roland Koopman. Hij wint dat jaar namelijk de Nationale IQ-Test van

We starten om 17.00 uur en zullen de bijeenkomst rond 19.00 uur weer afsluiten. Inloop vanaf 16.30 uur. Adres: Theaterplein 10, 2711 EK Zoetermeer

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan door een mailtje te sturen aan penningmeester@rvoz.nl of nog eenvoudiger; via onze Businessclub App die gratis te downloaden is in je Appstore.

Meer berichten