Meditatie in de kerstnacht ZOETERMEER - Het is rennen met kerst. Stilstaan bij waar het eigenlijk om gaat is bijna niet mogelijk. Stilst

Over de hele wereld komen op kerstavond mensen samen om zich voor een uur, een dag, voor een leven te verbinden aan het verlangen naar een wereld waar de duisternis niet het laatste woord heeft. Zo ook in de Adventskerk. De bijeenkomst combineert Boeddhistische meditatie en christelijke levensbeschouwing. Een manier van mediteren die steeds meer mensen een manier biedt om vanuit betrokkenheid helder in de wereld te staan.

U bent van harte uitgenodigd om samen de helende werking van stilte, muziek en poëzie te ervaren, de rustige kracht van het ademende lichaam en het kleine wonder van een lichtritueel. Na afloop drinken we gezamenlijk thee. De meditatie wordt verzorgd door Saskia Stolwijk, (lichaamsgericht therapeut) en Toon Vessies, (geestelijk verzorger).
Plaats: Adventskerk, Julianalaan 3, Zoetermeer (oude dorp, aan het Wilhelminapark). Inloop vanaf 20.00u, aanvang 20.30u. Geen kosten. Aanmelden vooraf niet nodig.

Meer berichten