Nieuwe Alpha van start in Zoetermeer

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Zoetermeer wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Zoetermeer gaat op 16-01-2019 een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten en voor wie wil een bijzonder week-end, ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 22.00 in het gebouw van de Parousia-gemeente aan Wattstraat 64 in Zoetermeer. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of alphacursusparousia.nl. Je kunt je daar ook aanmelden. Je kunt ook contact opnemen met Else Walinga 06-15659906 of alpha.parousia@gmail.com.

Meer berichten