Lessen Tai Chi
Lessen Tai Chi (Foto: )

Introductie Tai Chi

Door de redactie

Zoetermeer - Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland start een introductieklas. Vanaf woensdag 9 januari worden de lessen wekelijks gegeven in Zoetermeer, gymzaal Nesciohove 115, van 19.30 uur tot 21.30 uur. Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.

Tai chi werkt stressverlagend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten. Bent u benieuwd of Tai Chi iets voor u is, komt het dan in januari uitproberen.

Taoïstische tradities

Het taoïsme benadrukt spirituele ontwikkeling door het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld. De grondbeginselen van de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de taoïstische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn.

Wilt u meer informatie. Neem dan een kijkje op de website www.taoist.org/nl of mail email info.west@taoist.nl . Bellen kan ook via telefoonnummer 0492-769032

De Tai Chi lessen worden gehouden in de Gymzaal Nesciohove, Nesciohove 115. En zijn wekelijks vanaf woensdag 9 januari van 19.30 uur tot 21.30 uur

Meer berichten