Foto:

Nieuwjaarsconcert Ebony Ensemble in Stadstheater

Zoetermeer - Het Ebony Ensemble speelt op zondag 13 januari het Nieuwjaarsconcert in het Stadstheater. Na de succesvolle start van het Nieuwjaarsconcert 2018 kon een vervolg niet uitblijven en presenteert het Ebony Ensemble ook in deze tweede editie een afwisselende mix van boeiende klassieke muziek.

Speciale gast is sopraan Irene Maessen met wie het Ebony Ensemble eerder onder meer optrad in het Concertgebouw Amsterdam tijdens het live-radioprogramma 'Spiegelzaal'. Samen voeren zij liederen uit films en musicals uit van George Gershwin en een kleurrijk werk met bijzondere tekst van Arthur Bliss. Het ensemble speelt o.a. de bekende 'Children's Corner' van Debussy. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Joep Annegarn.

Het Ebony Ensemble o.l.v. dirigent Michel Havenith is Huisgezelschap van het Stadstheater en treedt regelmatig op als 'symfonieorkest in ensemblebezetting'.

Zondag 13 januari 2019 - 15.00 uur, kleine zaal Stadstheater.
Kaartverkoop à € 22,50 (inclusief pauzedrankje) via Servicebalie Stadstheater of online: www.stadstheater.nl - 079 - 342 75 65
Meer informatie over het Ebony Ensemble: www.ebony-ensemble.nl

Meer berichten