Foto: RonJenner.nl

Burgemeester leest dictee voor

Burgemeester Aptroot leest op zaterdag 9 februari het eerste Zoetermeers Dictee voor. Dit evenement, waarvan de opbrengst naar Taalmaatjes gaat, wordt in het Oranje Nassau College gehouden. Inschrijven hiervoor kan nog steeds.

Zoetermeer - De organisatie van de eerste editie van het Groot Zoetermeers Dictee is in handen van de Lionsclubs Soetermare en De Meerbloem. "We zijn enorm blij dat onze burgemeester heeft toegezegd het dictee te zullen voorlezen", zegt Sofie van der Linden van Soetermare. De leerkrachten van het ONC, het Erasmus College, het Alfrink College en Picasso Lyceum zijn bezig met het schrijven van het dictee dat uiteraard een Zoetermeers tintje krijgt.

Via de website www.grootzoetermeersdictee.nl kunnen deelnemers aan het dictee zich inschrijven. Als individu meedoen bedraagt € 15 euro. Bedrijventeams bestaande uit 4 deelnemers betalen € 100. De totale opbrengst van het Groot Zoetermeers Dictee gaat naar Taalmaatjes van Gilde SamenSpraak, onderdeel van de Stichting Vrijwilligers Centrale Zoetermeer.

De organisatie is nog op zoek naar bedrijven en organisaties die het evenement willen sponsoren. Dat kan zowel financieel (in ruil voor naamsbekendheid) als in de vorm van het beschikbaar stellen van prijzen. Ga naar www.grootzoetermeersdictee.nl.

Meer berichten