Wille & The Bandits naar Zoetermeer voor optreden in De Boerderij op 18 januari

De Engelse rootsrockers Wille & The Bandits komen naar Zoetermeer voor een optreden. Op vrijdag 18 januari speelt de band in De Boerderij.

Tijdens het optreden in Zoetermeer zal de band songs spelen van hun nieuwe album ‘Paths’ dat op 1 februari uitkomt. Op het nieuwe album haalt Wille & The Bandits inspiratie uit de rockmuziek van de late jaren ’60 en ’70. De band combineert nieuwe technologieën met elementen uit de wereldmuziek, dance en hiphop zorgt op die manier voor een uniek geluid. De eerste single ‘Find My Way’ is inmiddels goed voor meer dan 111.000 views op Youtube.

Wille & The Bandits bestaat uit Wille Edwards (lead vocals, lapsteel, dobro en akoestische gitaren), Matt Brooks (bas, double bas en strijkbas en strijk arrangementen) en Andy Naumann (drums en percussie). Deze jongens hebben charisma in combinatie met enorme creativiteit, inspiratie en muzikaliteit.

Wille & The Bandits heeft een indrukwekkende live reputatie. De band tourde onder andere met Deep Purple, Status Quo, Jon Butler Trio, Warren Haynes en Joe Bonamassa. In hun thuisland speelde de band op prestigieuze festivals als Glastonbury en Isle of Wight en tijdens de Olympische Spelen in Londen.

Wille & The Bandits – Zoetermeer

De Boerderij, vrijdag 18 januari 2019

Aanvang: 20.30 uur

Toegang: vanaf 13 euro

Meer informatie en kaartverkoop: https://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/wille-and-the-bandits-2/

www.willeandthebandits.com/

Meer berichten