Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal maken samen een voorstelling.
Eric Vloeimans en Juan Pablo Dobal maken samen een voorstelling. (Foto: )

Eén concert met muziek voor iedereen

Zoetermeer - "Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken", zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Eric Vloeimans is een echte publiekslieveling door zijn uitzonderlijke talent en innemende persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres en vindt de term Jazz te beperkt voor zijn muziek.

Hij heeft veel uiteenlopende bewonderaars, zoals zijn vroegere leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.

Samen met de Argentijnse Pianist Juan Pablo Dobal maakt hij het album Viento Zondava. Een duo-album vol weemoedige composities die dansen op een warme zuidelijke wind. Het Parool noemt het een viering van lyriek, vol mooie, meteen aansprekende romantische ballades, liederen zonder woorden, die allemaal heel mooi worden gespeeld. Eric en Juan Pablo varen samen met u een avond lang op de warme wind uit het Zuiden met heerlijke nummers van hun album Viento Zonda.
De voorstelling van het tweetal is donderdag 20 december te zien in het Stadstheater om 20.15 uur. De prijs is €22.50. Kaarten zijn te reserveren via www.stadstheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden