Foto:

Buurttuin Zoete Aarde brengt licht

Zoetermeer - 8 december is het zover! Deze zaterdag van 17:00 tot 20:00 uur is iedereen welkom in buurttuin Zoete aarde op de Lichtjesavond. De buurttuin vind je aan de Broekwegzijde 195.

Er is op verschillende plekken live kerstmuziek en je kunt heerlijk warm eten. Soep in de kas, een stamppotje op het pleintje bij Kern of een oliebol? Poffertjes, warme drankjes en gezellige kinderworkshops en mooi gevulde kramen met decembercadeautjes, kerststukken en lekkers. Knutselen voor kerst voor binnen en voor buiten in de tuin en wat dacht je van luisteren naar een mooi hartverwarmend verhaal? Maar vooral genieten van de sfeervol verlichte tuin.

Want, wat is het mooi verlicht en wat er is veel te doen voor iedereen van heel jong tot en met wat ouder. Muziek (Muziek ver. Buytenrode in Dickens-kledij, Kees Vermeulen in de kas en op het pleintje bij Kern Kinderopvang zingen de M's) klinkt van alle kanten en er zijn kraampjes met leuke cadeautjes en prachtige kerststukken. Je kunt lekker eten bij het stampotten-buffet of soep in de kas. Er zijn verse oliebollen, poffertjes en heerlijke warme drankjes. Natuurlijk zijn er vuurtjes. Kom langs en ontmoet buurtgenoten. Er worden deze avond boompjes geplant voor een voedselbos in de Nieuwe Driemanspolder.

U bent van harte welkom.

Meer berichten