Foto:

Voedselbankactie om 250 gezinnen te verrassen

Zoetermeer - Al sinds 2012 zet de Floravontuur Businessclub zich in voor de Voedselbank. Het doel is om de ruim 250 gezinnen die in Zoetermeer afhankelijk zijn van de Voedselbank een extra pakket aan te kunnen bieden rond de Feestdagen als aanvulling op het wekelijks pakket dat deze gezinnen ontvangen. De teller staat inmiddels nét over € 6000,00 maar er is € 10.000 nodig om alle gezinnen dit pakket aan te kunnen bieden.

Tijdens de Beaujolais Primeur party van de Floravontuur Businessclub in het Golden Tulip Zoetermeer Den Haag hebben initiatiefnemers Floravontuur Promotie Zoetermeer, Golden Tulip Zoetermeer, Loyals, Mediageniek en PLUS Verheul er alles aan gedaan om bij de bezoekers zo veel mogelijk donaties binnen te halen. Het pakket bestaat naast basisartikelen als groente, fruit en houdbare producten ook uit luxe extra's zoals kerstkransjes en een heerlijke kerststol.

Om alle gezinnen te kunnen voorzien van dit uitgebreide pakket is er meer hulp nodig. Meedoen is erg makkelijk. Via de website www.voedselbankactie.nl kan een pakket gedoneerd worden welke direct via iDeal betaald kan worden. Een donatie doe je al vanaf €20,00 voor een half pakket. Trommel collega's, vrienden, familie, buren en teamgenoten op en help deze actie ondersteunen.

Meer berichten