Foto:

Taverzo bij laatste acht in Europacup

Zoetermeer - Met een 2-3 overwinning in Praag hebben de tafeltennissers van Taverzo zich zondagavond geplaatst bij de laatste 8 in de Europacup. Na de eerdere 3-1 overwinning in Zoetermeer kan de club door deze overwinning uitkijken naar een uit en thuis treffen tegen Fortune Kiev.

Twee overwinningen tegen het sterk SF SKK El Nino Praag is iets waar spelers, staf en supporters trots op kunnen zijn. "Dat het behalen van de vierde ronde nog een zijden draadje hing beseffen we me maar al te goed", aldus coach Ruud van Graafeiland. Teammanager Theo Levert verklaart nader: "De spelers van Praag lieten vandaag hun beste spel zien". Toch trok Taverzo aan het langste eind vooral omdat beide spelers de ene na de andere fantastische rally lieten zien. Met de uiteindelijk 2-3 overwinning kan Taverzo met voldoening terugkijken op een geslaagde 3e ronde.

Tegenstander in de vierde ronde, Fortune Kiev, is geen onbekende. Afgelopen seizoen troffen beide ploegen elkaar nog in de groepsfase en was het team uit Zoetermeer te sterk. Dit seizoen is de Oekraïense ploeg aanzienlijk versterkt met de sterke Rus Vlasov en ervaren Zhmudenko. Naar verwachting is de thuiswedstrijd op zaterdagmiddag 8 december om 15:00 in Zoetermeer.

Meer berichten