Afgelopen zaterdag werd de 2500e bezoeker ontvangen tijdens de tentoonstelling The Young Ones. Nu zijn zij op zoek naar typische versieringen voor de kerstboom.
Afgelopen zaterdag werd de 2500e bezoeker ontvangen tijdens de tentoonstelling The Young Ones. Nu zijn zij op zoek naar typische versieringen voor de kerstboom. (Foto: )

Op zoek naar versiering voor Young Ones boom

Het is een drukte van belang bij het Historisch Genootschap Oud Soetermeer aan de Dorpsstraat 132 in Zoetermeer. De tentoonstelling 'The Young Ones' over Zoetermeer in de jaren '60 kan rekenen op veel belangstelling. Terwijl de tentoonstelling nog in volle gang is heeft het HGOS alweer een nieuwe actie bedacht; helpt u mee om de nu nog lege kerstboom gezellig aan te kleden?

Zoetermeer - Op 10 november lieten velen zich fotograferen op een echte Puch of klassieke Daf en op zaterdag 24 november verzorgde Hippie-Troubadour Jan van der Burg een gezellig optreden met verzoeknummers. Er was een filmavond en er werden interessante lezingen gehouden. Maar er staat alweer iets nieuws op de agenda. Zodra de Sint het land verlaten heeft start de kerstactie. Jan de Ruiter van het HGOS: "Na het vertrek van de Goedheiligman willen we samen met de Young Ones het tentoonstellingsjaar op gepaste wijze uitluiden. De boom is nu nog leeg. We zijn op zoek naar mensen die hun typische jaren '50 en '60 kerstspulletjes beschikbaar willen stellen. Of beter nog: neem gelijk een hele doos mee." Samen met de inwoners van Zoetermeer hoopt het HGOS er een bijzondere The Young Ones-kerstboom van te maken.

Meer berichten