Foto: Team MAD Friends

MAD Friends helemaal klaar voor de Noordkaap Challenge

Robbert Roos

Op 7 december vertrekken André Schouten, Maurice Pronk en Denny Roetman met hun Honda CRV 2.4 4wd voor een tocht van ruim 7000 kilometer naar de Noordkaap en weer terug. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar, maar om geld in te zamelen voor Serious Request en het lokale doel Stichting Biezonder. Geld wat bijeengebracht wordt door vele sponsors. Sommigen van hen werkten zelfs geheel belangeloos mee.

Zoetermeer - Als je op zoek bent naar een opvallende design aan je gevel, je actie goed onder de aandacht wilt brengen, of je auto opvallend wilt laten beletteren dan ben je bij Joyce en Ed Gareman van @SIGNS aan het juiste adres. Je kunt het zo gek niet bedenken of Ed heeft het wel beplakt of voorzien van een in-het-oog-springende signing. Vandaar dat André, Maurice en Denny voor de belettering van hun Noordkaapauto dan ook aanklopten bij @SIGNS die zij kennen van netwerkborrels in de stad. Joyce: "We vinden het altijd erg leuk om met onze klanten mee te denken en hun ideeën vorm te geven. Gelukkig hadden de mannen die genoeg." Met die informatie gingen Joyce en Ed aan de slag en kreeg het plan: de hele route op de motorkap, dan ook al snel vorm. "Toen Joyce en ik hoorde wat de reden van de belettering was, het doel van de actie en welke personen er nog meer bij betrokken waren twijfelden we geen moment en hebben direct toegezegd om het werk kosteloos uit te voeren. Het is fijn als we ons voor een lokaal goed doel in kunnen zetten." Joyce knikt instemmend toe. "We hopen natuurlijk dat de jongens zoveel mogelijk geld binnen weten te halen voor Stichting Biezonder en Serious Request. Als wij op deze manier ons steentje bij kunnen dragen dan doen we dat graag." André, Denny en Maurice wisten niet wat ze hoorden en waren erg onder de indruk van het gebaar. "We krijgen zoveel steun van lokale ondernemers zoals Ed en Joyce. Het is echt bijzonder en inspirerend om te merken wat onze actie teweeg brengt. Echt heel gaaf." aldus de mannen. Inmiddels is het aftellen geblazen naar de startdatum van de Noordkaap Challenge. "Op 7 december vertrekken we." vertelt André. "Ruim 7000 kilometer vol spannende uitdagingen zoals duiken in een ijswak of rijden met een hondenslee. Op 19 december hopen we weer te finishen, als het goed is met een flinke rugzak vol nieuwe verhalen en avonturen, en een mooi eindbedrag voor de doelen die wij sponsoren. Dat kan niet hoog genoeg zijn."

Wilt u de actie van MAD Friends steunen? U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: NL19INGB0794324045 TNV NKC MAD FRIENDS. Op de facebookpagina www.facebook.com/MADnoordkaapchallenge zijn de avonturen van de mannen te volgen.

Meer berichten