Foto:

Klimboom zamelt chocoladeletters in

Zoetermeer - IKC Klimboom steunt dit jaar sintvoorieder1. Juf Nicole van het kinderdagveblijf De Drieballonnen zag deze Stichting voorbij komen op Facebook en dacht hier moeten wij iets mee en hier kunnen wij iets mee. Samen met haar collega´s, docenten en alle kinderen van IKC Klimboom gaan we chocoladeletters inzamelen voor dit goede doel.

IKC Klimboom gaat vanaf Maandag 5 November t/m Vrijdag 16 November met de hele school de inzameling aan en hopen zoveel mogelijk chocoladeletters op te halen voor sintvoorieder1.

Stichting Sintvoorieder1 heeft een missie; Zij willen dat elk kind een kado krijgt, ongeacht de thuissituatie. De doelgroep is 0 tot 18 jaar. Deze Stichting is 9 jaar geleden begonnen met het inzamelen van speelgoed en donaties van bedrijven. Dit werd gedoneerd aan voedselbanken en zorghuizen, waar het nodig was.Sintvoorieder1 werkt samen met Voedselbanken, Centrum Jeugd en gezin, Nidos, Leger des Heils, gemeenten en andere goede doelen organisaties zoals Stichting Lotje. Ook in Zoetermeer werken ze samen met de voedselbank, kledingbank en Kwiwanis.

ilt u meer weten of betekenen voor deze Stichting kijk dan op www.sintvoorieder1.nl

Meer berichten