Sanne en Marjanne zijn supertrots op hun winkel.
Sanne en Marjanne zijn supertrots op hun winkel. (Foto: )

Sfeer bij Sanne opent haar deuren

Marijke Helsloot

Huishoudelijke producten

Hoe fijn is dit? Donderdag 1 november opent in de Dorpsstraat de superleuke winkel 'Sfeer bij Sanne'! Dit betekent dat we eindelijk weer pannen, afvalbakken, strijkplanken. serviezen en wasknijpers in de historische straat van Zoetermeer kunnen kopen. Maar ook leuke cadeautjes, speelgoed zoals Lego en Playmobil en mooie woonaccessoires.

Zoetermeer - Supertrots zijn Sanne en haar moeder Marjanne op hun nieuwe winkel in Zoetermeer. Wellicht ken je de dames al van de Bruna in het Dorp waar ze samen met vader en echtgenoot Johan alweer vijf jaar hun winkel hebben. "We kregen zoveel vraag naar huishoudelijke artikel in onze Bruna-zaak", legt Marjanne uit. "Nadat ook nog de Marskramer verdween uit de winkelstraat bedachten we om zelf een huishoudzaak te openen. Maar dan wel aangevuld met leuke cadeaus, speelgoed en een gezellige koffiehoek."

Koffiehoek

Neem een warme kop koffie in de gezellige koffiecorner voor het raam

Het pand, waar vroeger de dierenwinkel was, is compleet verbouwd. De vader en broer van Sanne hebben een nieuwe balie en tafels gemaakt en een gezellige koffiecorner voor het raam. "We hebben er een sfeervolle en huiselijke winkel van gecreëerd", vertelt Sanne. "Het hout maakt de winkel warm en ik heb vintage accessoires, zoals oude fotocamera's, huishoudtrapjes en een vroegere schoolbank, in de winkel gezet. In de koffiehoek kun je terecht voor een lekkere kop koffie."

Naast de Brabantia huishoudartikelen kun je bij 'Sfeer bij Sanne' terecht voor mooie serviezen, bekers, bestek, bakspullen, bewaar- en schoonmaakartikelen en pannen. "Heb je een kinderverjaardag? Dan hebben wij een breed assortiment Top Model, Miss Melody, Playmobil, Lego en Minimoomis speelgoed. Zoek je een kraamcadeautje? Je hebt bij ons keus uit een Nijntje servies maar ook zachte knuffels", vertelt Sanne trots. Maar ook Blond-servies, kaarsen,

Verse bloemen

Elke dag zullen er verse boeketten bloemen aangeleverd worden bij 'Sfeer bij Sanne'. "We hebben er al een gezellige hoek voor gemaakt", zegt Sanne. Als je bij ons langskomt, kun je altijd wel een passend cadeau voor een ander of voor jezelf vinden. Daar horen ook verse bloemen bij", vindt Sanne.

Donderdag 1 november om 09.00 uur was het zover. Marjanne en Sanne ontvingen vanaf dat moment alle Zoetermeerders in hun nieuwe winkel. "We hebben ballonnen en aantrekkelijke aanbiedingen", zegt Marjanne. "We hebben zin om onze winkel te laten zien aan het publiek en mensen blij met een passend cadeau of artikel de deur uit te zien gaan." Voor de familie geven de dames nog een apart openingsfeestje. "We willen ook graag aan hun laten zien waar we de laatste maanden zo druk mee zijn geweest", sluit Sanne af.

Dit verhaal komt van www.indebuurt.nl.

Meer berichten