SnowWorld trapt de winter af met veel activiteiten
SnowWorld trapt de winter af met veel activiteiten (Foto: )

Feestelijke winteropening bij SnowWorld

Zoetermeer - Op zaterdag 20 & zondag 21 oktober aanstaande viert SnowWorld Zoetermeer op feestelijke wijze de start van het nieuwe winterseizoen. Van 10:00 tot 17:00 uur worden vele leuke activiteiten georganiseerd. Nieuw dit jaar is de stempelkaart voor € 12,50 met maar liefst 10 activiteiten. Eén van de activiteiten is een proefles of 1 uur vrij skiën of snowboarden of een rondje op de elektrische sneeuwscooter, op de foto met de Pistenbully, een workshop apfelstrudel maken , 1 uur tubegliden en nog veel meer… Op locatie maak je kans op mooie prijzen, krijg je 10% vroegboekkorting op een cursus, worden er diverse clinics door partners van SnowWorld verzorgd en shop je een wintersportoutfit met maar liefst 50% korting tijdens de magazijnverkoop van Duijvestein Winterstore. Voor de kids zijn er een heleboel leuke gratis activiteiten.

Tijdens de Winteropening zet SnowWorld zich in voor kinderen met een spierziekte voor de Wintertijd Challenge van Spieren voor Spieren. Voor € 1,- koop je een super leuke ballon, voor € 1,- doe je mee aan de skibroekhangen challenge, waar mooie prijzen te winnen zijn of doneer van 13 t/m 28 oktober € 1,- .

Op zaterdag 20 oktober vanaf 17:00 uur is er een groot après-ski feest: Das MEGA Winterfest! Tickets zijn te bestellen via www.dasmegawinterfest.nl.

Meer berichten