Feest in het Stadstheater want New Sound bestaat 40 jaar.
Feest in het Stadstheater want New Sound bestaat 40 jaar. (Foto: )

New Sound bestaat 40 jaar

Zoetermeer - Op 20 oktober viert Gemengd Koor New Sound '78 haar 40 jarig jubileum in het Stadstheater Zoetermeer met een avondvullend programma dat u laat genieten van Ierse muziek en dans. Met medewerking van de Westlandse Harmonie, Irish Dance Academy Celtic Swing, een combo én solisten (zang en instrumentaal) wordt de Ierse sfeer meesterlijk neergezet.

Sinds augustus 2011 staat het koor onder de bezielende leiding van dirigent Kees van Venetië en zorgt Valeria Petounova voor de begeleiding op piano. Het 35 jarig jubileum werd in 2013 groots gevierd met een spetterend concert met als thema "Out of Africa" in het Kwadranttheater van Greg & Baud. Dit was een groot succes.

Het concert wordt gegeven in het Stadstheater in Zoetermeer en draagt als thema A Celtic New Sound. U zult muziek horen van Ierse traditionals tot U2, van Celtic Women tot Lord of the Dance. Laat u een avond meevoeren met herkenbare Ierse klanken uitgevoerd door meer dan 100 muzikanten.

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via www.stadstheater.nl en een kaartje kost € 15,00, dit is incl garderobe en pauzedrankje.

Meer berichten