Genieten van de attracties op de Zoetermeerse Halloweenkermis
Genieten van de attracties op de Zoetermeerse Halloweenkermis (Foto: )

Een hele week kermisvermaak naast Silverdome

Zoetermeer – Voor de tweede keer staat de Zoetermeerse najaarskermis in het teken van Halloween. Daarmee sluit de kermis mooi aan op de vele Halloween- en griezelactiviteiten die in dezelfde periode in Zoetermeer plaatsvinden, zoals het Nederlands Thrillerfestival en de Halloween Walk in het Stadshart. De kermis is van zaterdag 20 tot en met zondag 28 oktober dagelijks van 14:00 - 23:00 uur op het evenemententerrein aan de Van der Hagenstraat.

Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. Maar ook smikkelen en smullen kan naar hartenlust. De Halloweenkermis is een van de voordeligste kermissen in de regio. Daarnaast biedt de kermis aantrekkelijke kortingen om het kermisbezoek nog voordeliger te maken. Zo is op het op beide zondagen eurodag (tot 18:00 uur). Woensdag 24 oktober is het familiedag en is het 3=2: betaal voor 2 en krijg de 3e er gratis bij. (tot 18:00 uur).

Voor echte griezelfans is er zaterdag 20 en 27 oktober 's avonds Halloween Fright Night met echte acteurs.

Prikkelarm

Maandag 22 oktober tussen 14:00 – 16:00 uur kunnen bezoekers met onder meer ADHD, epilepsie en autisme van de kermis genieten. Tijdens deze prikkelvrije uren gaan geluid-, rook-, en lichteffecten zachter of helemaal uit. Indien mogelijk gaan attracties ook zachter.

Tijdens de najaar kermissen van 2010 tot 2015 werden deze speciale uren al georganiseerd tijdens de Floravontuur Najaarskermis. Na een aantal jaren van afwezigheid heeft de organisatie dit jaar weer de mogelijkheden bekeken op het organiseren van een prikkelarme kermis en heeft hier speciaal een middag voor kunnen inplannen.

Familiedag

Op woensdag 24 oktober is het familiedag op de Najaarskermis Zoetermeer. Deze middag is het, van 14:00 – 18:00 uur, extra voordelig: 3 ritjes kosten er maar 2! Voor de kinderen is er nog een extra activiteit. Laat je schminken als griezel, spook of ander 'eng' figuur.

Tevens kunnen de kinderen zich die middag laten schminken. In de witte tent op het terrein zijn tussen 14:00 – 16:00 uur twee professionele schminkers die de kinderen omtoveren tot een pompoen, spin of ander karakter in het thema Halloween en kan er naar hartenlust gekleurd worden, uiteraard ook in Halloweenthema! Deze activiteiten zijn gratis en wordt aangeboden door de kermisexploitanten.

Meer informatie kunt u vinden op www.zoetermeerbruist.nl en of Facebook https://www.facebook.com/kermiszoetermeer/

Meer berichten