Samir Oulhani heeft nog steeds plezier in het voetbalspelletje
Samir Oulhani heeft nog steeds plezier in het voetbalspelletje (Foto: )

'Het kriebelt nog steeds'

Nico Mos

Hij voetbalde 10 jaar bij Quick en voor die tijd was hij actief bij o.m. VUC, TONEGIDO, JAC en Wilhelmus. Samir Oulhani (38), de speler in kwestie, gaat alweer zijn tweede seizoen in bij FC Zoetermeer. Ook is hij meeverhuist naar 'de zaterdag'. Een kennismaking.

Zoetermeer - "Ik ben nog steeds een liefhebber van het spelletje en zei tegen de trainer ( Fouzi Mesaoudi, red.) zo'n zomerstop duurt eigenlijk te lang. Dit had niet langer moeten duren, want het kriebelt nog steeds als het seizoen weer gaat beginnen", laat Samir Oulhani direct geen misverstand over het voetbalspelletje bestaan. Ook niet op het vierde klasniveau in het seizoen 2018/2019. "Als het dinsdag of donderdag is, de trainingsdagen, dan ben ik blij". En over het komend seizoen: "Ik weet niet wat ik in de vierde klas zaterdag kan verwachten. Kijk vorig seizoen de derde klas zondag was ook niet je van dat. Dit is een poule met aantrekkelijke tegenstanders zoals Laakkwartier, Vredenburch en Semper Altius plus de derby tegen Oosterheem. Voor mij maakt niet uit tegen wie we spelen, want ik haal gewoon nog zoveel plezier uit het voetbal. Plezier dat staat bij mij sowieso op de eerste plaats". Samir voetbalt daarnaast ook nog in de zaalcompetitie bij Multicult in de Topklasse.

"We hebben een top team"

"Met o.m. Hoessein, Ali Boussabon en mijn persoontje hebben we voor vierde klas begrippen aardig wat voetballend vermogen in ons team, sterker we hebben gewoon een top team. Het ziet er veelbelovend uit", vervolgt Samir. "Ali is echt fit hoor en nog steeds één van de snelste van ons. En onze trainer, Fouzi, is echt een wereldvent. Hij kan een boodschap overbrengen en komt heel goed uit zijn woorden. Ik heb veel trainers gehad, maar van Fouzi kan ik nog steeds wat leren. Hij haalt het beste uit een speler", aldus Samir, die op het middenveld rouleert van plek met Ali Boussabon.

"Wij nemen, met dit team, met niets minder genoegen, dan het kampioenschap. Dat is geen bluf", aldus Samir, die wel zijn mooiste voetbaltijd beleefde bij Quick onder trainer Frans Danen. Overigens won afgelopen zaterdag FC Zoetermeer de derby tegen Oosterheem met 5-1. FC Zoetermeer heeft nu 2 wedstrijden gespeeld, één gewonnen en één verloren.

Meer berichten