NATIONALE OUDEREN DAG IN BUYTENWEGH. 5 oktober bent u van harte welkom aan de Cesar Franckrode 64 te Zoetermeer van 11.00 tot 13.30 uur.

Nationale ouderen dag is een jaarlijks terugkerend evenement. Op deze bijzondere dag wordt er door Stichting Piëzo in samenwerking met Palet Welzijn en Brandweer Haaglanden diverse activiteiten voor ouderen georganiseerd.

In PiëzoCentrum Buytenwegh worden er in de ochtend verschillende workshops gegeven: veilig klussen in en om het huis en tekenen en schilderen. Tevens zal de wijkagent aanwezig zijn en informeert de wijkbewoners over het beveiligen van de woning. Ook is er aandacht voor valpreventie en de veiligheid in en om het huis.

In het kader van brandveiligheid zal de brandweer tips geven over de gevaren van brand in en rond de eigen woning. Aanwezigen kunnen oefenen om op een veilige manier een vlam in de pan blussen. Er is zelfs de mogelijkheid om een gratis huisbezoek af te spreken. Het doel van het huisbezoek is om samen met u de brandveiligheid van uw woning vast te stellen. Iedereen die zich opgeeft voor een gratis huisbezoek, ontvangt een rookmelder cadeau.

Wij zien uit naar uw komst en hopen op een onvergetelijke dag met elkaar! Tot vrijdag 5 oktober 11.30.

Meer berichten