Joke Meijer toont tekeningen bij Ateliers99a
Joke Meijer toont tekeningen bij Ateliers99a (Foto: PR)

Op 6 oktober tekeningen en oliepastels bij Ateliers99a

Tijdens de open dag bij Ateliers99a op 6 oktober, toont Joke Meijer een reeks tekeningen en oliepastels. U bent welkom van 13 tot 17 uur. De open dag biedt tevens gelegenheid een kijkje te nemen in de ateliers van Rob de Graaf, Debora Makkus Marja Milo en Natalie Vinke.

?Elke eerste zaterdag van de even maanden staan de deuren van de ateliers open voor publiek. Deze keer toont Joke Meijer in de expositieruimte van de ateliers, potloodtekeningen en oliepastels. De tekeningen bestaan uit stillevens, de pastels zijn kleurrijke natuurstudies gemaakt in het Westerpark in Zoetermeer. Elke zomer is dit haar 'buitenatelier'. U kunt deze zaterdag de resultaten bekijken en eventueel aanschaffen. Ook kunt u zich oriënteren op schilder- of tekentechnieken of inschrijven voor een workshop oliepastel op zondag 28 oktober.

De ateliers van Rob, Marja, Debora, Joke en Natalie, zijn deze dag ook open voor publiek. In de ateliers is uniek werk te zien en te koop. Kom binnen op 6 oktober tussen 13 tot 17 uur in de Dorpsstraat 99a, links achter lunchcafé De Zoetelaar. Het atelier van Debora Makkus is ook op 7 oktober open voor publiek van 13 tot 17 uur. Kijk ook op www.ateliers99a.nl voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk.

Meer berichten