DVD opnames van Threshold in de Boerderij

Cultuurpodium Boerderij wordt door muzikanten steeds vaker gevraagd als locatie voor het opnemen van CD’s en DVD’s. Op zaterdag 13 oktober worden er opnames gemaakt voor de nieuwe Live DVD van Threshold.

Threshold werd in 1989 opgericht en combineert heavy metal en progressieve rock. De band heeft inmiddels elf albums op haar naam staan. Hun nieuwste exemplaar "Legends of the Shires" wordt tijdens deze tour integraal gespeeld. Vorig jaar kondigde de band aan dat frontman Glynn Morgan, die van 1994 tot 1996 deel uitmaakte van Threshold, terugkeert. Naast Morgan bestaat de band uit gitarist Karl Groom, toetsenist Richard West, drummer Johanne James en bassist Steve Anderson.

Tijdens deze show in de Boerderij wordt er gefilmd voor Threshold's tweede live DVD. Als bezoeker is het natuurlijk leuk om jezelf terug te zien op de DVD van één van je favoriete bands. De concertregistraties bevorderen de naamsbekendheid van Cultuurpodium Boerderij. De opnames gaan de hele wereld over en hebben de Boerderij op de kaart gezet als een unieke locatie, waar zowel bezoekers als muzikanten graag komen. Meer info: cultuurpodiumboerderij.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden