Kraam met kibbeling
Kraam met kibbeling (Foto: S. vd Geer)

Culinair Bewegen De Morgenster

Woensdag 5 september vond in woonzorgcentrum De Morgenster een uniek evenement plaats:
“Culinair Bewegen”.


Een evenement ontstaan vanuit de wens om lekker eten met beweging te combineren.
Dit jaar speelde het weer wel parten en moesten alle kramen noodgedwongen binnen neergezet worden. Alleen de ijscoman moest helaas buiten blijven staan, omdat zijn kar te groot was om naar binnen te kunnen! Gelukkig bleef het tijdens het evenement wonder boven wonder wat droger en kon iedereen zonder problemen, naast alle hapjes en drankjes, ook buiten een ijsje halen.
Sfeer werd mede gemaakt door Coen Bouwmeester, die met zijn kleine draaiorgel, danwel met zijn accordeon, gezellige en herkenbare liedjes speelde voor iedereen.
Hij bewoog zich tussen het publiek en de kramen door.
Ook was er een puzzeltochtje voor de liefhebbers en werd de duofiets binnen geshowd.
Hoewel er toch wel enkele bewoners met grote vraagtekens over het evenement naar beneden kwamen, gingen de meeste bezoekers toch met een glimlach en een goed gevulde maag weer terug naar huis / appartement.

De positieve ambassadeurs Ron, Ronnie en Monique waren ook aanwezig om hun ondersteuning te bieden aan dit evenement. Fantastisch dat zij er waren. Zij maakten met die en gene een praatje, hebben de bewoners die boven waren gebleven een bord met allerlei lekkers aangeboden en nog veel meer.
De aanwezige vrijwilligers en de ijverige medewerkers maakten het feest compleet. Het liep allemaal heel goed.
Allemaal hartelijk dank voor de inzet!

Wist u dat evenementen en maaltijden in WZC De Morgenster voor alle wijkbewoners toegankelijk zijn? Voor meer informatie kunt u bellen met de receptie: 079-3164888.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden