Jakub Folwarski (Kuba). Fotograaf Elsbeth Parmentier.
Jakub Folwarski (Kuba). Fotograaf Elsbeth Parmentier. (Foto: )

Eredivisie topduel in Zoetermeer

Zoetermeer - Afgelopen zaterdag is de competitie van start gegaan. De eredivisie bij de heren start komend weekend, met drie wedstrijden op zaterdag en het topduel tussen beide finalisten van afgelopen jaar op de zondag in Zoetermeer. Verdediger Kuba Folwarski is gebleven. Sponsor "deBoer - Maatwerk in Interieur" de naamsponsoring overgenomen van sponsor "Enjoy & Deploy".

Nieuw bij het team is Theo Levert. Theo, al jarenlang lid van Taverzo, zal de rol van teammanager op zich nemen, waardoor Ruud van Graafeiland zich kan gaan richten op de coaching. Theo Levert: "Na het vertrek van Sven Groot als coach, hebben we gezocht naar een nieuwe invulling. Vorig jaar heb ik al wat ervaring kunnen opdoen bij de dames en Ruud heeft met de begeleiding van Martin Khatchanov en met enkele invalbeurten de rol van coach ook al vaker op zich genomen. Ik kijk er naar uit om met dit nieuwe team en samen met Ruud hier invulling aan te geven."

De nieuwe coach Ruud van Graafeiland kan bovendien rekenen op steun uit eigen gelederen. Speler Jochem de Hoop heeft de nodige ervaring als trainer/coach en ook Sven Groot is nog volop actief binnen de club en beschikbaar om zijn tips en kennis over te dragen. De zaal is zondag 16 september vanaf 12:00 open voor publiek. De westrijd begint om 13.00 uur. Taverzo speelt aan het Willem Alexander Plantsoen. Parkeren op de Clauslaan.

Meer berichten