Jongerenbands bij Battle of the bands
Jongerenbands bij Battle of the bands (Foto: )

Twee bands strijden in contest

Zoetermeer - Vrijdag 14 september is er een avondvullend programma met verschillende optredens en activiteiten op het Cadenzaplein. De rode draad door het programma is de finalestrijd tussen de jongerenbands Brisk en The Rockababes. Zij strijden om de titel 'beste Zoetermeerse jongerenband 2018'.

De finale wordt omlijst door een leuk en divers muzikaal programma. Naast het podiumprogramma zijn er ook allerlei activiteiten aanwezig op het plein. Zo kunnen de bezoekers foto's en/of gifjes laten maken bij een fotohokje en ook kan men een tijdelijke tattoo laten zetten.

Dit jaar hadden zeven jongerenbands zich aangemeld, maar in de afgelopen weken hebben vijf van deze bands zich om verschillende redenen teruggetrokken. "Als organisator vinden wij het heel jammer dat we dit jaar zoveel afmeldingen op het laatste moment ontvingen." zegt Ruud Steggerda "De meeste bands bestaan uit scholieren en studenten en er kan tijdens en na een schoolvakantie veel gebeuren. Dat zoveel tegelijk verhinderd zijn in één editie konden wij niet voorzien. "

Meer berichten